Vad händer med kroppen?

0

Att ha en plan

Det är konstigt jag har alltid en plan för vad jag tänkte skriva om men när jag väl sätter mig ner så är det nått helt annat som dyker upp. Det är en himla massa som händer med kroppen och jag tänkte rada upp några av de perioder som jag hamnat i, och jag är säker på att det finns fler som känner igen sig i detta.

Dagens tema: Processer!

I mediala utvecklingsprocesser eller i andra utvecklingsprocesser, där man öppnar upp för ny energi och rensar ut gammalt börjar gamla vanor och beteenden tyna bort och in kommer nya som är bättre och tillåter kroppen bli mer frisk och hälsosam (om man lyssnar så att säga). I början av min utbildning var jag hungrig som en häst och kunde äta hela tiden! För att sen tappa all aptit och tycka att allt smakade äckligt. Nu är jag inne i en period där jag kroppen skriker efter växtbaserad mat en massa bär å frukt men huvudet vill ha godis, försöker lyssna på kroppen. Förstår att för att man ska kunna vara ett instrument måste den fysiska kroppen vara i form.

Sömn och healing

Hade en lång period när jag gick igenom en tuff healing process där jag enbart ville sova och vara ifred, behövde få läka inifrån, vilket är okej. Största utmaningen blev att försöka förklara det till de som inte förstår en sån här process. Har också haft perioder när jag har så mycket energi att jag skulle kunna åka Vasaloppet tio gånger om (inget jag tänker försöka mig på), när jag funderat på om jag är en sengångare eller Gunde svan, viss skillnad där!

 

Att våga läka

När jag började den här utbildningen fallerade allt, det blev som att lyfta på locket på nått som legat å kokat länge. Jag hade kunnat blunda bita ihop och harva på, men jag gjorde inte det, jag tog hjälp av en fantastisk healer Malin och fick fantastisk hjälp. Men det gör ont att läka gammalt, det är mer än tufft så jag har ändå respekt för att en del väljer att le och säga att allt är bra trots att den där grytan puttrar på. Men många tror också att man går på ett par behandlingar och sen är livet löst, tänk då på att det finns så många lager av känslor i en kropp och varje lager behöver läka i sin egen takt för att nästa lager ska kunna bli redo att läka, så det tar lite tid ibland. Men tro mig det är värt det!

 

Perioder av att vara naken

De här är de absolut värsta perioderna, att känna sig naken inför andras känslor, som att varenda liten sorg eller smärta går rakt igenom en när man är bland andra. Att komma in i ett rum och känna allas känslor för allt. Hemskt!

Att rensa ut och börja om

Det är lite som att göra en stor städning i hemmet, man slänger ut allt som inte ska vara där längre för att kunna bjuda in nytt som ger betydligt mer energi än vad det där gamla gjorde. Jag pratar självklart inte om kläder, jag pratar om att från nära/kära till vanor och beteende.

Någon som känner igen sig???

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke